om vår mat

All vår mat ska kännas super! Och när vi säger super så menar vi bra råvaror, goda smaker, enkelt att laga och att det ska passa alla. Vi har kött, kyckling och vegoprodukter. Milda såser, heta såser, stora bröd, mindre bröd och mycket mer. 

Vi använder bara finskt kött och producerar allt i Sverige där vårt moderbolag Schysst käk finns. Här i Finland distribueras alla Supersafkaa-produkter av våra vänner på Lejos Oy.

NÖT

Vår klassiska kebab görs på nötkött från Finland. Den klassiska kebaben har vår märkning “Finskt kött” som garanterar att nötköttet är fött och uppfött i Finland. Produktionen görs i Sverige och det genomförs regelbundna stickprovskontroller för att se till att kvalitetskriterierna efterlevs genom fristående certifieringsorgan. Vårt kött är inte halalslaktat.

Gris

Vår gyroskebab görs på fläskkött från Finland. Gyroskebaben har vår märkning “Finskt kött” som garanterar att fläskköttet är fött och uppfött i Finland. Produktionen görs i Sverige och det genomförs regelbundna stickprovskontroller för att se till att kvalitetskriterierna efterlevs genom fristående certifieringsorgan. Vårt kött är inte halalslaktat.

Kyckling

Vår kycklingkebab görs på kyckling från Finland. Kycklingkebaben har vår märkning “Finskt kött” som garanterar att kycklingen är född och uppfött i Finland. Produktionen görs i Sverige och det genomförs regelbundna stickprovskontroller för att se till att kvalitetskriterierna efterlevs genom fristående certifieringsorgan. 

Vego

Vår vegokebab består av seitan, vilket är veteproteinbaserat och 100% veganskt. Vi använder uteslutande svenskproducerat seitan i våra vegokebaber. Vår falafel tillverkas av hela kikärtor. Självklart är falafeln 100% vegansk, men även gluten- och laktosfri. Produktionen av alla våra vegoprodukter görs i Sverige och det genomförs regelbundna stickprovskontroller för att se till att kvalitetskriterierna efterlevs genom fristående certifieringsorgan. 

Bröd

Våra bröd produceras i Sverige och i Europa beroende på produktionsteknik. Vårt pitabröd görs på svenskt vetemjöl och det genomförs regelbundna stickprovskontroller för att se till att kvalitetskriterierna efterlevs genom fristående certifieringsorgan. 

Sås

Våra såser produceras i Sverige och det genomförs regelbundna stickprovskontroller för att se till att kvalitetskriterierna efterlevs genom fristående certifieringsorgan.