SÅ LAGAR DU
FAMILJEFAVORITEN
HEMMAKEBAB!

Hemmakebaben har tagit över som familjefavorit till helgen. Det är enkelt, roligt och lätt att variera. Dessutom passar det stora som små och alla kan göra sin grej!

laga det du gillar
– KÖTT, KYCKLING eller VEGO

Alla kan göra sin grej med Hemmakebab. Ställ fram det protein du gillar, eller varför inte testa flera? Plocka, smaka och variera. Det tar bara några minuter att tillaga!

Kombinera – fram med såser och goda grönsaker

Är det gott så är det gott. Majs, sallad, gurka, tomat, ost, feferoni, het sås, mild sås, vitlökssås eller något helt annat. Det spelar ingen roll, ta det ni gillar.

ÄT PÅ ditt SÄTT – vilken kombo blir din favvo?

Det finns inga regler. Pitabröd, pommes, kebabrullebröd eller släng ihop en pizza eller två och slica upp. Enklare blir det inte att fixa en varierad middag för många.

“Det blir en riktigt skön familjestund när alla plockar och gör sin grej!”

🎉

“Det blir en riktigt skön familjestund när alla plockar och gör sin grej!” 🎉

SUPERENKLA RECEPT FÖR EN HÄRLIG HEMMAKEBABKVÄLL!

super-kebabrulle!

Kebabrullar kan man verkligen variera i oändlighet! Det går lätt som en plätt att göra en helt vegansk variant genom att byta ut den Klassiska kebaben mot Vegokebab - likaså såsen.

  1. Laga kebaben enligt instruktionerna på förpackningen.

  2. Skiva och hacka grönsakerna som du vill ha dem.

  3. Bygg ihop din rulle, ringla över sås, vik ihop, njut!

Kebab i pita!

En klassisk kebab i pita funkar alltid! Packa bröden ordentligt med grönsaker, kebab och sås. Sen är det bara att njuta!

  1. Skölj och skiva grönsakerna.

  2. Hetta upp en stekpanna och stek kebaben ett par minuter på medelhög värme.

  3. Värm pitabröden i brödrosten. Lägg i ingredienserna i brödet och servera tillsammans med kebabsåserna.

Kebabpizza!

Lika enkelt som gott! När du väl prövat kommer denna rätt bli en självklarhet i din samling helgkäk. Länge leve kebabpizzan!

  1. Sätt på ugnen. Bred ut tomatsåsen över pizzabottnen, börja från mitten av pizzan. Strö över den rivna osten.

  2. Grädda pizzan i 5-10 minuter tills osten smält och kanterna fått önskad färg.

  3. Stek kebaben i en stekpanna enligt anvisningarna på förpackningen och lägg på den färdiggräddade pizzan.Toppa med kebabsås, ruccola och feferoni.

Kebabtallrik!

Kebabtallriken går att variera i oändlighet och välj den kebab som du föredrar - klassisk, vego eller kyckling. Tillsammans med pommes och kebabsåser kan det inte bli fel.

  1. Tillaga pommes frites enligt instruktionerna på förpackningen.

  2. Skär till gurkan, tomaterna, löken och salladen.

  3. Tillaga kebaben enligt instruktionerna på förpackningen.

Du hittar oss i kyldisken på: