Bara stenugnsbakat duger till kebab!

Hur är ett riktigt schysst pitabröd? Först och främst är det mjukt och följsamt. Pitabrödet får absolut inte spricka när du packar det med kebab, grönsaker och sås! Viktigt med lite uppsugningsförmåga också för att slippa få sås överallt. Ät pitabröden med kebab, vegokebab eller varför inte kycklingkebab? Och massor av sås förstås!

Snabbast och bäst resultat får du genom att värma pitabrödet i brödrosten.

Näringsdeklaration per 100 g:
Energi 1046 kJ/250 kcal
Fett 1,0 g (varav mättat fett 0,1 g)
Kolhydrater 50,0 g (varav sockerarter 2,5 g)
Protein 8,3 g
Salt 1,2 g /Kraftigt saltat

Ingredienser:
VETEMJÖL*
, vatten, socker, salt med jod, jäst.
*Ursprung: Sverige.

Pitabröd!

Du hittar oss i brödhyllan!